Aansluitend op mijn blog Kopje onder maak ik nu een lijst van dingen waar ik blij van word.
In deze chaotische wereld is het zo belangrijk dat je af en toe, ook al is het een klein moment, even iets doet wat je leuk vindt, iets waar je blij van wordt. Vaak blijken dit later hele grote dingen te zijn.

Soms verkeer in je in moeilijke tijden, dan weet je niet meer waar je blij van wordt. Dat is heel jammer, als je weet waar je blij van wordt krijg je weer energie. Plus je blij voelen is natuurlijk ook een plezierig gevoel.

Heb jij al eens een lijstje gemaakt van waar je blij van wordt? Zo niet, ga het doen. Het kan heel handig zijn voor als je het een keertje niet weet en dringend behoefte hebt om iets leuks te doen. Ik begin.

Blij word ik van: 

E

Bloemen, planten, bomen en struiken

E

Een telefoongesprek met mijn zus, dochters, kleinkinderen

E

Spelen/praten met mijn kleinkinderen

E

Verbinding met mijn klanten

E

Schrijven

 Zomaar een reeks van dingen waar ik blij van word.

Waar word jij blij van?

Weet jij waar je blij van wordt? Laat het weten in een reactie onder dit blog.
Zo geef je anderen ook weer tips en ideeën om blij te zijn. Plus je dingt mee naar een prachtige kaartenset. 

Onder alle reacties verloot ik het carddeck De Helende Lichtkleurtjes van Sabine van Dijk van Essence NLP, ter waarde van € 32,45. 

Hier vind je info over deze bijzondere kaartenset: https://sabinevandijk.nl/helende-lichtkleurtjes/

Voor nu heel veel liefs uit Lindau,

Elly Kassenaar


PS 1: 
Heel benieuwd ben ik naar waar jij blij van wordt.
ALLEEN REACTIES ONDER DIT BLOG TELLEN MEE VOOR DE VERLOTING.

PS 2: Uitleg van de kaart Vertrouw op het universum:
Heb je vertrouwen in het universum of totaal niet?
Het universum zorgt dat jij het juiste krijgt op het juiste moment, wanneer het daarvoor tijd is. Ga in de overgave zitten, zit je in de overgave, geef je dan nog meer over aan de overgave. Je mag totaal ontspannen, het universum zorgt voor je.

Pin It on Pinterest