Wat vind jij? Burn-out? Taboe of modewoord?

De ouderen onder ons vinden het een taboe. Die gebruiken dit woord beslist niet. Je hebt het niet over een burn-out. Nee, daar moet je je voor schamen.

De jonge mensen daarentegen die vinden helemaal niet dat je je moet schamen voor een burn-out. Ze gebruiken het woord dan ook gewoon. Soms lijkt het wel een modewoord.

Feit is wel, dat heel veel mensen zich niet meer kunnen ontspannen. Helaas ook heel veel jonge mensen. Jonge mensen hebben het zo ontzettend druk met heel veel.
Veel jonge mensen hebben dan ook bijna een burn-out.

Je wist het misschien al, ik ben een boek aan het schrijven. Mijn boek is bedoeld voor mensen die bijna een burn-out hebben of al burn-out zijn. Hoe je weer energie krijgt en plezier in je leven en kunt genieten van alles wat je hebt.

Als je wilt kun je me volgen in dat proces. Ik heb een besloten facebookgroep gemaakt voor en over mijn boek. Mijn boek heeft nu de definitieve titel: “Je geluk zit in een laatje”.

In die besloten facebookgroep kun je nu al lezen:

  • de concept achterflap.
  • waarom mijn boek deze titel heeft.
  • waarom ik dit boek schrijf.

Wil je me volgen in mijn schrijfproces?
Wil je betrokken zijn bij de tekst van dit boek?

Je bent van harte uitgenodigd om lid te worden van de besloten facebookgroep:

https://www.facebook.com/groups/jegelukzitineenlaatje

Zie ik je daar.

Oh ja, ik vergeet het bijna te vertellen, aan het eind van het jaar moet het boek helemaal klaar zijn, want ik heb de boekpresentatie al gepland.
Nog even wat werk aan de winkel, als je wilt kun je het allemaal volgen.


Binnenkort in de media:
Heel leuk nieuws: binnenkort word ik genoemd in het tijdschrift “Grazia”. In een artikel over mindful drinking. Als mindfulnesstrainer vertel ik wat ik daarvan vind.  Mindful drinken is niet meer op de automatische piloot je drankjes naar binnen werken, maar je bewust zijn van wat je drinkt, hoeveel je drinkt en genieten van wat je drinkt.

Voor nu, heel veel liefs,

Elly Kassenaar

PS
Wil je je even ontspannen?
Hier vind je de GRATIS videotraining “Mediteren Leren Online”.
www.mediterenlerenonline.nl

Pin It on Pinterest