Reiki behandeling

霊気

Wat is er mogelijk?

Voor een Reiki-tafelbehandeling ga je gekleed op een behandeltafel liggen. Zonder schoenen en knellende zaken aan, zoals bijv. een broekriem. De Reiki-gever, Elly, is door middel van haar handen een kanaal om de ”universele energie” door te geven aan jou, de Reiki-ontvanger. Zo ontvang je de levenskracht-energie. Deze stroomt daarheen waar je dit het meest nodig hebt. Lees hier meer over Reiki en hoe het werkt.

Een behandeling duurt ongeveer één uur. Dit kan ook wat langer of korter zijn, want ik maak alles speciaal op maat voor jou.

Het resultaat

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen specifieke gevoeligheden, wensen en verlangens. Daardoor reageert iedereen weer anders op een behandeling. Reiki stimuleert jouw zelfgenezend vermogen en gaat daar naar toe waar je dit het meest nodig hebt. Dit kan op fysiek, geestelijk of emotioneel vlak zijn. De meeste mensen staan verbaasd over de resultaten van een Reiki-behandeling.

Hoe vaak?

Dit is geheel verschillend per persoon en hangt af van je individuele behoeften. Meestal bereik je het beste effect als je na de eerste Reiki-behandeling nog 3 à 5 behandelingen ontvangt die kort op elkaar volgen, bijvoorbeeld binnen twee weken.

Waarom een Reiki behandeling bij Boa Balança?

Jouw ervaring en behoeften staan voorop bij Boa Balança. Jij krijgt volledige persoonlijke aandacht en kunt rustig vragen stellen.

Wanneer je kiest voor een behandeling op locatie kun je ten volste genieten van een verblijf in Duitsland en daar een heel fijn persoonlijk uitstapje van maken.

‘Reiki is onderdeel van mijn dagelijks leven, ik beoefen ’t elke dag en voel me er uitstekend bij.’

– Elly Kassenaar –

Reike behandeling op locatie

Voor een Reiki-behandeling op locatie ga je gekleed op een behandeltafel liggen. Zonder schoenen en knellende zaken aan, zoals bijv. een broekriem. De Reiki-gever, Elly, is door middel van haar handen een kanaal om de ”universele energie” door te geven aan jou, de Reiki-ontvanger. Zo ontvang je de levenskracht-energie. Deze stroomt daarheen waar je dit het meest nodig hebt. Lees hier meer over Reiki en hoe het werkt.

Een behandeling duurt ongeveer één uur. Dit kan ook wat langer of korter zijn, want ik maak alles speciaal op maat voor jou.

Reiki behandeling op afstand

Voor een Reiki-behandeling op afstand hebben we vooraf eerst telefonisch contact. We plannen een afspraak in voor de Reiki-behandeling zelf. Op het afgesproken tijdstip zorg je dat jij je op een rustige plek bevindt, waar jij de energie kan ontvangen. Doe dit bijvoorbeeld niet als je op een ladder staat of in de auto zit, want dan kunnen er ongelukken gebeuren. Kies een plek die jij fijn vindt en die voor jou veilig en vertrouwd voelt. Je mag gaan zitten of liggen en je ogen sluiten. Daarna zend ik de energie naar jou toe.

Een behandeling duurt ongeveer 3 kwartier. Dit kan ook wat langer of korter zijn, want ik maak alles speciaal op maat voor jou.

Tarieven

Reiki-behandeling € 57,-

Reiki-behandeling pakket

(3 behandelingen) € 147,-

Afstandsbehandeling € 47,-

Bij een behandeling op locatie zijn de kosten voor verblijf voor eigen rekening.

Pin It on Pinterest