Boa Balança

“In balans”

Boa Balança

Waarom?

De cursussen, trainingen, behandeling en coachgesprekken die ik geef, hebben als doel jou zowel lichamelijk als geestelijk weer in balans te brengen.

Ik ben mijn bedrijf in Portugal gestart, daarom heb ik gekozen voor een Portugese naam. Boa Balança is Portugees en betekent “in balans”.

Ik ben mijn bedrijf gestart omdat ik zo heel graag wil bijdragen aan een betere wereld. Een betere wereld waarin ambitieuze en ondernemende mensen zich goed voelen. Minder stress hebben, meer energie hebben, meer kunnen genieten van wat ze allemaal hebben. Ze kunnen zich ontspannen en hebben rust in hun hoofd en lichaam. Ze zijn de beste versie van zichzelf.

Mijn persoonlijk hulp baseer ik op mijn ervaring als coach en trainer in Reiki en energetische massage, maar ook op mijn eigen levenservaring en de uitdagingen die ik zelf in mijn leven tot nu toe heb gehad.

Boa Balança

Elly Kassenaar

Graag stel ik me even aan je voor. Jaren geleden zat ik niet lekker in mijn vel en bleef ik eindeloos piekeren. Daardoor had ik weinig energie en kreeg ik zelfs lichamelijke klachten. Ik had moeite om te genieten van het leven en was niet altijd tevreden met mezelf.

Alles veranderde toen ik op de radio iets hoorde dat mij enorm aansprak. Het ging over Energetische Meditatie (EM); iets waarvan ik nog nooit had gehoord. Ik werd geprikkeld door het verhaal en ik heb me gelijk opgegeven voor een cursus hierin. Toen is de bal gaan rollen…

Reiki & EM

Van burn-out naar EM-master en Reiki-Master-Teacher

Na mijn eerste Energetische Meditatie cursus was ik overtuigd van het positieve effect op mijn lichaam. Ik voelde verandering; ik wist weer waar ik blij van werd en het liefste wilde doen. Ik had weer energie en voelde me gezond en fit. Ik besloot me verder te laten scholen door wijlen Ton van Gelder, grondlegger van de Energetische Meditatie. Talrijke vervolgcursussen later mag ik me nu EM-master noemen.

Ondertussen kwam ik ook in aanraking met Reiki. Dat hielp mij zoveel dat ik alle cursussen heb gevolgd tot aan de hoogste graad. Ik ben nu ingewijd tot Reiki-Master. Eenmaal bezig wilde ik me ook verder verdiepen in het traditionele Reiki-Usui systeem. Dit heb ik gedaan door een opleiding tot Reiki-Master-Teacher te volgen bij Tanmaya Honervogt. Hierdoor kan ik vol trots zeggen dat ik, in directe afstamming van Reiki-Master-Teacher Dr. Usui, de traditionele Reiki door mag geven.

Mijn plek in de Reiki-afstammingslijn:

Usui → Hayashi → Takata → McFadyen → Himani → Tanmaya → Elly

Ik wil dat je er echt wat aan hebt!

Er is zo’n bijzondere wereld voor me open gegaan de afgelopen jaren. Daarom wil ik de lessen die ik geleerd heb doorgeven aan anderen.
Ik sta nog steeds dagelijks versteld van de positieve resultaten van Reiki en Energetische Meditatie op het lijf en hoofd.
Niet alleen bij mezelf, maar ook bij de mensen die ik hiermee help.

‘Zowel Reiki als EM zijn onderdeel van mijn dagelijks leven, ik beoefen ’t elke dag en voel me er uitstekend bij.’

– Elly Kassenaar –

Online én offline trainingen om weer in balans te komen

In Portugal ben ik mijn praktijk Boa Balanca gestart. Nu woon ik, samen met mijn man, in Duitsland in een dorp vlakbij bij Nürnberg. De afstand tot degene die ik help heeft me nooit in de weg gestaan. Ik help niet alleen mensen in de regio waar ik woon, maar ook op afstand en online zijn er ook veel mogelijkheden.

In Portugal zocht ik al naar mogelijkheden om meer mensen te kunnen helpen met de trainingen die ik geef. Zo kwam ik op het idee om een online training te maken. Ook daarin streef ik naar de hoogste kwaliteit en het optimaal begeleiden van mijn cursisten.

Reiki & Energetische Meditatie = MEeR-methode

Tijdens het geven van mijn trainingen merkte ik bij cursisten dat de combinatie van Reiki en Energetische Meditatie elkaar geweldig goed aanvullen. Reiki zorgt ervoor dat je goed ontspant, waardoor je de oefeningen van Energetische Meditatie beter uitvoert. Zo kun je sneller en beter aan je persoonlijke groei werken.

Deze ervaringen heb ik samengevoegd tot een unieke methode waarin ik Reiki en Energetische Meditatie combineer: MEeR

Lees meer over deze methode

Je geluk zit in een laatje

Elly schrijft een boek

Dit boek helpt mensen met burn-outklachten weer gezond, energiek en een blij leven te hebben.
Ze weten hoe ze met stress moeten omgaan, ze zijn hun gedachten de baas en doen veel vaker dan vroeger wat ze leuk vinden en waar ze blij van worden.
Wil je dit proces volgen? Dat kan in
deze Facebookgroep.

Pin It on Pinterest