You are here: Home > Over Ons

Over Ons

ellyWie ben ik?

Hallo, ik zal me even voorstellen. Ik ben Elly Kassenaar, 66 jaar, ik woonde midden in de prachtige natuur van de Algarve in Portugal, maar woon nu in Duitsland, vlakbij bij Nürnberg. Graag leer ik je meer over Reiki en Energetische Meditatie, maar eerst zal ik je vertellen waarom ik hier zelf aan begonnen ben.

Jaren geleden zat ik niet lekker in mijn vel, ik bleef piekeren, had niet veel energie en had ook allerlei lichamelijke klachten. Toen hoorde ik iets op de radio over Energetische Meditatie dat mij enorm aansprak. Ik belde gelijk om me op te geven voor een EM 1 cursus. Toen is de bal gaan rollen....

‘Zowel Reiki als EM zijn onderdeel van mijn dagelijks leven, ik beoefen ’t elke dag en voel me er uitstekend bij.’

Na EM 1 heb ik ook de vervolgcursussen gevolgd en ben door Ton van Gelder, de grondlegger van deze meditatie, opgeleid tot EM master. Ook kwam ik in aanraking met Reiki. Dit hielp mij zoveel, dat ik alle cursussen heb gevolgd tot aan de hoogste graad, waarbij ik ben ingewijdt tot Reiki-master volgens het Usui-systeem. Later wilde ik me nog verder verdiepen in het traditonele Reiki-Usui systeem en heb ik bij Tanmaya Honervogt de opleiding tot Reiki-Master-Teacher gevolgd. Zodat ik in de directe afstamming van Reiki-Masters van Dr. Usui de traditionele Reiki door kan geven.

Elly’s Reiki-afstammingslijn:

Usui → Hayashi → Takata → McFadyen → Himani → Tanmaya → Elly

Zowel Reiki als EM zijn onderdeel van mijn dagelijks leven geworden, ik beoefen ’t elke dag en voel me er uitstekend bij.

Er is zo’n bijzondere wereld voor me open gegaan en ik ben zo verbaasd over de positieve resultaten van Reiki en EM, dat ik die niet alleen voor mezelf wilde houden, maar graag met anderen wil delen. Zo is Boa Balança geboren. Mijn eigen bedrijf om ook andere mensen te helpen weer een goede balans in hun leven te vinden.

‘Er is zo’n bijzondere wereld voor me open gegaan, dat ik die  graag met anderen wil delen.’

appartement met tuinIk wil dat je er echt wat aan hebt, daarom wil ik alleen maar de hoogste kwaliteit leveren. Ik geef alleen privé les of in hele kleine groepen, zodat je continu persoonlijke aandacht krijgt. Zo kan ik alles speciaal voor jou op maat maken. Ook het tijdstip is speciaal voor jou, je kunt bij mij flexibel boeken, wanneer het jou uitkomt.

Je zult misschien wel verdere vragen hebben. Graag geef ik je meer uitleg per telefoon of email, dus je kunt rustig contact met mij opnemen. Hopelijk tot gauw spreeks of mails.

Hartelijke groeten,

Elly