You are here: Home > Energetische Meditatie > Cursus Energetische Meditatie 3

Cursus Energetische Meditatie 3 – EM 3

De cursus EM 3 is een cursus voor vergevorderden. Je kunt hieraan deelnemen als je EM1 en EM 2 hebt afgerond en daarna enige tijd ervaring hebt opgedaan.

Inhoud

De EM 3 cursus duurt 4 dagdelen, bijvoorbeeld 2 dagen of 4 ochtenden/middagen.
In de EM 3 cursus draait het om ‘Openen’ en wordt aandacht besteed aan het volgende:

  • Oefeningen in voelen, dwz het fysieke ervaren van iets
  • Onderzoeken van diepliggende overtuigingen en weerstanden
  • Werken aan een helder bewustzijn
  • Open stellen voor je omgeving en verbinding hiermee maken
  • Leren bij jezelf te blijven
  • Jezelf zijn in contact met anderen

Resultaat

Na deze cursus bereikt jouw meditatie diepere niveaus. Je kunt beter jezelf zijn. Ook ervaar je verbondenheid met je omgeving, je hebt een gelukkig en harmonieus gevoel van eenheid. Het werken aan een helder bewustzijn is een continu proces, dat je na deze cursus verder kunt voortzetten. Na afloop ontvang je een certificaat voor het voltooien van EM 3.

Prijs

(inclusief lunch, koffie/thee, certificaat en syllabus)
 

Waarom bij Boa Balança?

  1. Persoonlijke aandacht is erg belangrijk bij EM. In mijn filosofie, staan jouw behoeften voorop. Ik geef daarom alleen privé cursussen of in zeer klein groepsverband. Zo kan ik alle tijd voor je nemen en ik kan de cursus zelfs speciaal voor jou aanpassen. Je krijgt zo volledige persoonlijke aandacht en er is alle tijd om vragen stellen.

  1. Rust en Natuur. Bij Boa Balança zit je midden in de rustgevende natuur van de  Algarve, ver weg van herrie en drukte. Je kunt je zo veel beter ontspannen en daardoor ook beter de cursus EM volgen. Hier kun je je meditatie oefeningen heerlijk op een stil plekje in de tuin doen, onder de schaduw van een boom of genietend van het uitzicht naar zee. 

Boeken? Nog verdere vragen?

Mocht je nog verdere vragen hebben, of wil je graag een cursus boeken, neem dan gerust contact met mij op. Ik sta graag voor je klaar.

Wil je van je cursus een EM vakantie maken?