You are here: Home > Energetische Meditatie > Cursus Energetische Meditatie 1

Cursus Energetische Meditatie 1 – EM 1

De cursus EM 1 is een basis cursus voor beginners. Iedereen, die interesse heeft in Energetische Meditatie kan hieraan deelnemen.

Inhoud

De EM 1 cursus duurt 4 dagdelen, bijvoorbeeld 2 dagen of 4 ochtenden/middagen. Je kunt dit als los staande cursus volgen, of je kunt er ook een EM vakantie van maken.

In de EM 1 cursus wordt aandacht besteed aan het volgende:

  • Basisprincipes van mediteren
  • Gedachten onderzoeken: je eigen vertrouwde denken observeren en denk- processen begrijpen
  • Bewust worden van wat er in je hoofd gebeurt    
  • Lichaam onderzoeken: energie in je lichaam voelen stromen
  • Processen die zich in je lichaam afspelen beter begrijpen, zoals emoties
  • Meditatie-oefeningen: heerlijk midden in de natuur
  • Theorie en achtergrond informatie over EM

Resultaat

Na de EM 1 cursus, zul je je bewuster zijn van je eigen gedachten en lichaam en zo een bewustere controle over jezelf hebben. Je krijgt in deze basiscursus als het ware gereedschap aangereikt om je eigen wensen en doelstellingen te realiseren. Als je het geleerde ook daadwerkelijk in de praktijk brengt, kun je zo je dagelijks leven verrijken.

Na afloop ontvang je een certificaat voor het voltooien van EM 1.

Prijs

(inclusief lunch, koffie/thee, certificaat, syllabus en boek Energetische Meditatie, moeiteloos leven met 'stromende energie' van Ton van Gelder)
 

Waarom bij Boa Balança?

  1. Persoonlijke aandacht is erg belangrijk bij EM. In mijn filosofie, staan jouw behoeften voorop. Ik geef daarom alleen privé cursussen of in zeer klein groepsverband. Zo kan ik alle tijd voor je nemen en ik kan de cursus zelfs speciaal voor jou aanpassen. Je krijgt zo volledige persoonlijke aandacht en er is alle tijd om vragen stellen.

  1. Rust en Natuur. Bij Boa Balança zit je midden in de rustgevende natuur van de  Algarve, ver weg van herrie en drukte. Je kunt je zo veel beter ontspannen en daardoor ook beter de cursus EM volgen. Hier kun je je meditatie-oefeningen heerlijk op een stil plekje in de tuin doen, onder de schaduw van een boom of genietend van het uitzicht naar zee. 

Boeken? Nog verdere vragen?

Mocht je nog verdere vragen hebben, of wil je graag een cursus boeken, neem dan gerust contact met mij op. Ik sta graag voor je klaar.

Wat is Energetische Meditatie?
Wil je van je cursus een EM vakantie maken?
Cursus Energetische Meditatie 2